Manden aan te passen aan uw huwelijks kleur/ thema of passende bij de kleur van het bruidspaar.

Standaard huurt u onze uiterst populaire hartvormige mand gedecoreerd met zijde rode rozen en bruidsstof.
Soms past onze standaard gedecoreerde mand niet bij een huwelijks thema of de kleuren van het bruidspaar.

Als u wenst dat we de mand decoreren zodat deze past bij uw huwelijksthema/kleuren dan kunnen we dat natuurlijk voor u doen.
Voor slechts € 15,00 passen we de decoratie aan, zo wordt de hartvormige mand waar de witte duiven in zitten nog meer een geheel van de huwelijksdag. We werken met echte bruidstoffen, tulle en lint. Hieronder voorbeelden van, fuchsia met donker blauw, baby roze met baby blauw, groen en Koningsblauw…..

Wilt u paars met lila, groen met wit of alle kleuren van de regenboog, omdat dit de kleuren zijn van de bruidsdecoratie dan kunnen we dat voor u aanpassen. Wilt u roze ton sur ton dan maken we de mand in deze kleuren zoals u wens.

Ook kunnen we echte rozen of bloemen op de mand decoreren, prijs hiervan is op aanvraag.

Mocht u een oorkonde erbij doen spreekt het voor zich dat we het lintje rond de oorkonde aanpassen aan het kleuren thema.

       Oorkonde lint in kleur thema

Het lint wat om de oorkonde zit is een onderdeel van de decoratie aanpassing van de mand. Besteld u een mand in de kleuren van uw thema of bruiloft dan doen we er vanzelfsprekend ook een passende kleur lint rond deze oorkonde, zo wordt het nog meer een geheel.

Klik hier voor een voorbeeld van de oorkondes.