Witte duiven loslaten is een mooie symbolische aanvulling op de huwelijksvoltrekking die de bruiloft pas echt compleet maakt.

Het bruidspaar krijgt twee witte bruidsduiven in de hand aangeboden of deze duiven worden uit een mooi versierde hartvormige mand losgelaten. U kunt ook de mand qua kleur decoratie aanlaten passen aan uw kleuren van de bruidsdecoratie of kleur thema van de dag.  Zelfs echte bloemen op de mand is mogelijk. Na het loslaten zullen deze witte duiven – trouw aan elkaar, maar elkaar toch de vrijheid gunnend – samen in één richting wegvliegen.  Klik hier om te zien waar witte duiven symbool voor staan.

Speciaal voor een bruiloft kunnen wij op verzoek een oorkonde bij de mand toevoegen. Bij de Exclusieve verhuur zit deze er reeds bij. De oorkonde wordt afgedrukt op perkament met mooie strik er omheen.

In de oorkonde staat een tekst die voorgelezen kan worden voorafgaand aan het loslaten van de duiven. Dit is tevens een mooi foto moment. Maar ook kunt u zelf een tekst insturen om te laten printen, zoals een wens aan het bruidspaar. Verder kunt u de oorkonde personaliseren met de naam van het bruidspaar of de huwelijksdatum. U ziet: zo krijgt het moment van het loslaten van de duiven een nog persoonlijker karakter.

U kunt de duiven in de ochtend ophalen of deze duiven worden ’s morgens bij u afgegeven in een mooie witte hartvormige bruidsmand versierd  met bruidsstof en bloemdecoratie. 

We verzorgen ook duiven voor Marokkaanse en Turkse bruiloften. Hierbij worden er bij het ophalen aan het ouderlijk huis van de bruid bij het naar buiten komen twee duiven losgelaten. Echt een mooi symbolisch moment.
Klik hier voor meer informatie.

Op 10-09-2011 hebben we ook duiven verzorgd voor de bekende zanger Stef Ekkel en Lisette. Klik hier voor filmpje.