info

witte-gelegenheidsduiven.nl

Witte duiven huren bij witte-gelegenheidsduiven.nl zorgt voor een onvergetelijk moment.

 

We zijn gevestigd in Kampen, provincie Overijssel. U kunt tegenwoordig ook witte duiven huren in de omgeving van Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Katwijk in de provincie Zuid Holland.

Klik hier meerdere plaatsen

 

Trouwen met witte duiven zorgt voor een onvergetelijk moment op de bruiloft.

 

Het loslaten van witte gelegenheidsduiven is een mooie symbolische afsluiting na de huwelijks voltrekking die de bruiloft pas echt compleet maakt. Het bruidspaar krijgt twee witte bruidsduiven in de hand aangeboden of deze duiven worden uit een luxe versierde mand los gelaten.

Na het loslaten zullen deze witte duiven, trouw aan elkaar, samen in één richting wegvliegen.

Klik hier voor waar het meer symbool voor staat. Het is ook mogelijk om 7 duiven te huren.

 

Speciaal voor een bruiloft kunnen wij op verzoek een oorkonde bij de mand toevoegen (Bij luxe optie zit deze erbij). Hierin staat een toespraakje die u of het bruidspaar voor kunt lezen, voordat de duiven losgelaten worden. Dit is een mooi moment voor een foto. U heeft natuurlijk zelf ook de mogelijkheid een persoonlijke tekst te bedenken.

 

Witte duiven kunt u ook huren bij andere speciale gelegenheden. Witte duiven kunt u loslaten bijvoorbeeld opening van een winkel / bedrijf of bij uitvaart. Klik hier voor meer info uitvaart.

 

De gelegenheidsduiven vliegen altijd terug naar hun thuishok. Onze duiven zijn goed getraind en krijgen speciale verzorging.

 

U kunt de duiven 's morgens ophalen of deze duiven worden 's morgens bij u afgegeven in een mooi witte bruidsmand versierd

met bruids-stof en bloemdecoratie. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen in het duivenhok, zodat u zelf kunt zien hoe we met de duiven omgaan en hoe ze verzorgd worden.

 

Op 10-09-2011 hebben we ook duiven verzorgd voor Stef Ekkel en Lisette. Klik hier voor link De Stentor.

 

Voor een dierbaar moment

Copyright © All Rights Reserved