Voorwaarden

witte-gelegenheidsduiven.nl

Voorwaarden

Graag aandacht voor het onderstaande;

 

Gezondheid, het belang van onze witte duiven staat bij ons altijd voorop dat wil zeggen als de gezondheid van de duiven in het gevaar komt, door noodweer, mist, storm of andere onvoorzien omstandigheden, heeft de verhuurder recht het verhuur af te blazen, het spreekt voorzich dat u de betaling dan terug ontvangt. Omdat het weer onvoorspelbaar is kan dit zelfs op de dag van de plechtigheid.

 

Afstand, verhuur kan door heel Nederland, maar afhankelijk van de bezetting, kwaliteit van de getrainde duiven en de periode (bijvoorbeeld broedperiode) kan de verhuurder er voor kiezen niet op lange afstanden te vliegen en deze tot straal van 60 km max te beperken.

 

KvK inschrijving, duiven verhuurbedrijven zijn verplicht om ingeschreven staan te staan bij de Kamer van Koophandel.

Bedrijven die niet ingeschreven staan zijn in overtreding op grond van de Handelsregisterwet en daardoor is er sprake van een zogeheten economisch delict.

Dit soort bedrijven zijn vaak vaag en onbetrouwbaar. Wij zijn een gerenommeerd erkend bedrijf en zullen alles doen om van uw mooiste moment een dierbaar momenten maken. Onze kwaliteit en service niveau ligt hoog.

 

Loslaten, achter in het jaar en de eerste maanden van het jaar dient er rekening gehouden te worden met de vroege zonsondergang.

De verhuur kan door heel Nederland, voorkeur zuidelijk van ons woonadres duiven.

 

NPO, Wij maken gebruikt van goed getrainde Postduiven, die geringd en geregistreerd staan bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie.

 

De Natuurbeschermingswet, verbied personen om dieren die niet in de natuur thuis horen los te laten in de vrije natuur.

 

Laat u niet verleiden om andere duiven te huren of gewoon zomaar ergens te kopen, dan deze echte witte postduiven, soms worden er witte tortelduifjes, pauwstaartduiven, sierduiven of te jonge en slecht opgeleide witte postduiven gebruikt. Deze vinden hier de dood.

 

Wij hebben uitsluitend goed opgeleide witte postduiven die gegarandeerd terug vliegen, wees dus een dierenvriend, koop of huur niet zomaar duiven.

 

Verantwoordelijkheid, We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade die ontstaan is door onze duiven. Het zijn levende dieren dus onvoorspelbaar.

 

Betaling, huwelijken betaling vooraf uiterlijk 14 dagen voor de plechtigheid of contant bij aflevering.

Betaling bij aanreiken duiven, vooraf 14 dagen voor de plechtigheid.

Uitvaart Particulier, betaling bij aflevering of binnen 7 dagen na de plechtigheid, aflevering.

Uitvaart Zakelijk, betaling achteraf 30 dagen na de plechtigheid, aflevering.

 

Annuleringen, tot een maand van tevoren is kostenloos annuleren mogelijk, hierna zal 50% van het totaal overeengekomen verhuurbedrag in rekening worden gebracht met een minimum van € 25,00.

 

De mand, bij voorkeur retour brengen op de dag na de plechtigheid of anders overeengekomen.

De borg, krijgt u retour bij terugbrengen of terug sturen van de mand of wordt teruggestort binnen een week.

 

Deze website, of op onderdelen van deze website mogen niet zonder toestemming gebruikt worden, dit ivm het portretrecht, privacyrecht, auteursrecht.

 

Uitvaartduif.nl, is een onderdeel van witte-gelegenheidsduiven.nl gedeponeerd bij KvK in Zwolle.

 

 

Klik hier om terug te gaan naar reservering

Copyright © All Rights Reserved